• Imprimeix

Delegada Meritxell Serret: “Volem col·laborar en la construcció del projecte d’Europa que compartim, l’Europa de les persones”

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall, s’ha reunit aquest dilluns a Brussel·les amb la delegada del Govern davant la Unió Europea, Meritxell Serret. “Avui la delegada Serret comença a treballar, acaba de prendre possessió del càrrec formalment” ha dit el conseller.

02/07/2018 13:07
serret_maragalll

La delegada Meritxell Serret, que va ser nomenada la setmana passada ha assegurat que se sent “molt honorada d’assumir aquesta responsabilitat”. “El principal repte és acostar Europa a Catalunya i Catalunya Europa, que hi hagi respecte mutu” ha assegurat la delegada. “Volem col·laborar en la construcció del projecte d’Europa que compartim, l’Europa de les persones”.

Segons la delegada Serret l’objectiu de la delegació del Govern davant la Unió Europea és ser present en tots i cadascun dels àmbits que afectin els ciutadans, “des del futur de la Política Agrícola Comuna fins a contribuir a trobar solucions per als refugiats que arriben a Europa”.

El conseller Maragall ha anunciat que la intenció és treballar amb una presència efectiva. “Estic convençut que tindrem resultats immediats i valuosos a l’alçada d’una ambició renovada del rol del paper de la delegació del Govern davant la UE ha d’exercir”.

Considera que l’ambició de presència i de representació “és la primera obligació” però que també es treballarà per “influir, participar i implicar-se en tots els debats europeus per tal de representar els interessos del Govern i del país”.