• Imprimeix

El nou conseller d'Acció Exterior Alfred Bosch s'ha reunit amb Ernest Maragall després de la presa de possessió per fer el traspàs de funcions

Aquest matí ha tingut lloc l'acte de presa de possessió al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat

23/11/2018 00:11
El nou conseller d'Acció Exterior Alfred Bosch amb Ernest Maragall fent el traspàs de funcions al despatx

El nou conseller d'Acció Exterior Alfred Bosch amb Ernest Maragall fent el traspàs de funcions al despatx

El conseller entrant al Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, s’ha reunit aquest matí amb el conseller sortint, Ernest Maragall, per oficialitzar el traspàs de poders i compartir els projectes que estan en marxa.
 
La trobada ha tingut lloc després de la presa de possessió que s’ha fet al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat a les 9 del matí.
 
Perfil d'Alfred Bosch
 
Nascut a Barcelona el 1961, Alfred Bosch i Pascual és doctor en Història per la UAB. Ha exercit de professor en universitats i centres d’estudis de Catalunya i d’arreu del món.
 
Ha publicat 17 títols, entre novel·la i assaig, pels quals ha estat distingit amb alguns dels premis literaris més prestigiosos en català, com el Sant Jordi, el Ramon Llull o el Prudenci Bertrana.
 
En l’àmbit institucional, ha estat regidor i president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona (2015-2018); vicepresident de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i diputat i president del grup parlamentari d’ERC al Congrés espanyol (2011-2014).

El conseller entrant Alfred Bosch s’ha reunit aquest matí amb el conseller sortint, Ernest Maragall, per oficialitzar el traspàs de poders i compartir els projectes que estan en marxa