• Imprimeix

Secretaria de Transparència i Govern Obert (STGO) - Contactes de la STGO

Els camps marcats amb * són obligatoris.

stgo contactes

*

Informació bàsica de protecció de les dades personals del tractament Contactes de la Secretaria de Transparència i Govern Obert  

Responsable del tractament: Secretaria de Transparència i Govern Obert del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

Finalitat: gestionar els contactes per a la difusió de la informació i la promoció i difusió de les activitats que desenvolupa la Secretaria de Transparència i Govern Obert.  

Legitimació: consentiment de la persona interessada. Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment.

Destinataris: les dades es podran comunicar a altres departaments i entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Secretaria General del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència  (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), a través de la bústia del delegat de protecció de dades del Departament (protecciodades.exteriors@gencat.cat) o mitjançant la petició genèrica disponible a tràmits gencat.

Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer-ne els detalls podeu consultar la fitxa amb la descripció del tractament Contactes de la Secretaria de Transparència i Govern Obert