• Imprimeix

Gabinet del Conseller - Gestió de contactes del Gabinet del Conseller

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Gestió de contactes del Gabinet del Conseller

*

Informació bàsica de protecció de les dades personals del tractament Gestió de contactes del Gabinet del Conseller

 

Responsable del tractament: Gabinet del Conseller del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

Finalitat: gestionar i mantenir els contactes del Gabinet del Conseller per mantenir relacions institucionals i protocol·làries.

Legitimació: consentiment de la persona interessada. Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment.

Destinataris: hi ha cessió de dades per al control d’accés al Parlament de Catalunya, si s’escau,  i  les dades es podran comunicar a altres departaments i entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Secretaria General del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència  (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), a través de la bústia del delegat de protecció de dades del Departament (protecciodades.exteriors@gencat.cat) o mitjançant la petició genèrica disponible a tràmits gencat.

Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer-ne els detalls podeu consultar la fitxa amb la descripció del tractament Gestió de contactes del Gabinet del Conseller.