• Imprimeix

Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) - Trameses informació i publicacions en l'àmbit del CADS

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Trameses d'informació i publicacions en l'àmbit del CADS

*

Informació bàsica de protecció de les dades personals del tractament Trameses d’informació i publicacions en l’àmbit del CADS

Responsable del tractament: Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

Finalitat: gestionar les dades de les persones que reben informació periòdica de les activitats desenvolupades o impulsades des del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS).

Legitimació: consentiment de la persona interessada. Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment.

Destinataris: les dades es podran comunicar a altres departaments i entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Secretaria General del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència  (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), a través de la bústia del delegat de protecció de dades del Departament (protecciodades.exteriors@gencat.cat) o mitjançant la petició genèrica disponible a tràmits gencat.

Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer-ne els detalls podeu consultar la fitxa amb la descripció del tractament Trameses d’informació i publicacions en l’àmbit del CADS.