• Imprimeix

Projectes exitosos a Catalunya del DCI

 • L’Ajuntament de Barcelona i l’associació GRAIN participen en el projecte “Food Smart Cities for Development”

  L’Ajuntament de Barcelona i l’associació GRAIN participen en el projecte “Food Smart Cities for Development”

  Food Smart Cities for Development és un projecte finançat per l’Instrument de Cooperació al Desenvolupament (DCI) a través del programa EU DEAR (Development, Education and Awareness Raising) i pretén enfortir el paper de les ciutats europees en la producció i el consum d'aliments. Barcelona és una de les ciutats que forma part d’aquest projecte, liderat per la ciutat de Milà, i en el qual participen també les ciutats de Torií Bilbao, Utrecht, Gant i Bruges, juntament amb entitats de la societat civil, entre les quals es troba GRAIN.

  • 28/03/2017
 • L’Ajuntament de Barcelona participa en el projecte ‘Food Smart Cities for Development’ – EYD 2015

  L’Ajuntament de Barcelona participa en el projecte ‘Food Smart Cities for Development’ – EYD 2015

  Aquest és un projecte finançat per la Comissió Europea a través de l'Instrument per a la Cooperació al Desenvolupament (DCI). Amb una durada de dos anys, té per objectiu crear un marc de referència comú (xarxa d'Aliments de Ciutats Intel·ligents), per tal de guiar les autoritats europees locals i organitzacions de la societat civil en l'elaboració, el desenvolupament i l’aplicació de les polítiques relacionades amb els aliments locals.

  • 19/06/2015
 • El CEPS participa en el projecte europeu SAME-World

  El CEPS participa en el projecte europeu SAME-World

  L’Associació per a la Creació d’Estudis i Projectes Socials (CEPS) és soci del projecte SAME-World “Sustainability Awareness Mobilization Environment in the Global Education for EYD 2015” finançat per l’Instrument per a la Cooperació al Desenvolupament (DCI). Aquest va néixer amb l'objectiu d'elevar els estudiants i la consciència dels mestres en la interdependència entre Europa i els països en desenvolupament amb un enfocament en la justícia ambiental i en la mobilització a favor d'una manera sostenible de viure una vida decent per a tothom.

  • 06/06/2014