• Imprimeix

Fons europeus

Actualitat

 • Seminari Interreg MED – 2ª convocatòria per a projectes modulars, a Barcelona el 22 de febrer

  Seminari Interreg MED – 2ª convocatòria per a projectes modulars, a Barcelona el 22 de febrer

  El dimecres 22 de febrer el Palau Reial de Pedralbes acull el Seminari del programa Interreg MED dirigit als candidats/es interessats a presentar-se a la segona convocatòria de projectes modulars. L’objectiu d’aquesta jornada, organitzada pel Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència i el Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, juntament amb el Programa MED, és oferir informació detallada sobre el contingut de les propostes que s’espera finançar, la revisió del procediment de sol·licitud de la convocatòria, així com l’elegibilitat dels sol·licitants i altres aspectes de caràcter més qualitatiu.

  • 22/02/2017
 • La Fundació ACE de Barcelona desenvolupa un projecte finançat amb fons europeus per al diagnòstic precoç de l'Alzheimer

  La Fundació ACE de Barcelona desenvolupa un projecte finançat amb fons europeus per al diagnòstic precoç de l'Alzheimer

  L’IMI (Iniciativa Medicaments Innovadors) destinarà 4 M€ a finançar el projecte MOPEAD (Models of Patient Engagement for Alzheimer’s Disease) de la Fundació Alzheimer Centre Educacional (ACE) de Barcelona. La investigadora Mercè Boada serà l’encarregada de liderar el projecte que, durant 3 anys, té per objectiu millorar la detecció de l’Alzheimer abans que la malaltia es trobi en un estat molt avançat.

  • 14/02/2017
 • Vols fer pràctiques amb nosaltres? Escriu-nos!

  Vols fer pràctiques amb nosaltres? Escriu-nos!

  Oferim una estada en pràctiques a aquells estudiants universitaris que desitgeu explorar les diverses possibilitats de finançament europeu a disposició de les entitats públiques i privades de Catalunya. És requisit imprescindible que la universitat o el centre universitari on estudieu hagi subscrit un conveni de col·laboració amb el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

  • 13/02/2017
 • Resultats de l’Infoday sobre la propera convocatòria de projectes en el marc d’Interreg Europe

  Resultats de l’Infoday sobre la propera convocatòria de projectes en el marc d’Interreg Europe

  El 31 de gener va tenir lloc a Madrid una jornada informativa sobre la tercera convocatòria de projectes del programa Interreg Europe - possiblement la darrera d’aquest programa -, que romandrà oberta de l'1 de març al 30 de juny de 2017.

  • 10/02/2017