• Imprimeix

Nou Manual d’oportunitats per a experts a la Comissió Europea i a altres actors europeus

Aquesta setmana la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea ha publicat el nou “Manual d’oportunitats per a experts a la Comissió Europea i a altres actors europeus”. El manual pretén fomentar la participació catalana a la xarxa d’experts/es internacional que la Unió Europea té per donar suport a les direccions generals i agències de la Comissió Europea i a altres actors europeus com ara el Servei d’Acció Exterior.

01/06/2017 13:06
20170601_ManualExperts

En el document trobareu un recull de les principals convocatòries que existeixen en l’àmbit de la Unió Europea, així com els requisits, el procés d’inscripció i els enllaços per a formalitzar la candidatura.

Les oportunitats són molt àmplies, ja que cada òrgan estableix les condicions per al seu procés de selecció i hi ha una gran varietat tant d’àmbits professionals com de períodes de temps.

Un objectiu prioritari del Govern

La Secretaria d’Acció Exterior i de la Unió Europea ha posat en marxa els darrers mesos documents i activitats que tenen per objectiu donar la màxima difusió a totes les oportunitats laborals i de pràctiques existents a nivell de la Unió Europea. És el cas de la xarxa d'ambaixadors universitaris UNICAT i del Manual de pràctiques a les institucions europees i a altres actors internacional.