• Imprimeix

El Departament de la Vicepresidència, d’Economia i Hisenda participa en una missió d’experts de l’instrument TAIEX REGIO sobre gestió de programa FEDER

09/01/2019 13:01
20190109_taiex regio departament economia

Els passats 27 i 28 de novembre va tenir lloc una missió d’experts, coorganitzat per la DG Regio de la Comissió Europea i la Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, sobre sistemes de costos simplificats.

El tema de la missió va ser aprendre a aplicar i a treure el màxim rendiment de costos simplificats que els reglaments europeus preveuen per a la justificació de despeses. L’aprenentatge adquirit a la missió és d’utilitat per evitar irregularitats involuntàries que podrien provocar correccions financeres i per millorar i alleugerir la gestió i justificació dels projectes cofinançats a través del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

La missió d’expert s’emmarca dins de l’instrument de la DG Regio TAIEX REGIO PEER 2 PEER, gràcies al qual les administracions públiques poden demanar col·laboració per a la implementació de la legislació europea, assessorament i intercanvi d'experiències sobre un tema específic. Les missions d'experts poden durar entre 2 i 5 dies.