• Imprimeix

Preanunci de licitació d’Assistència Europea per a la Compra Pública Innovadora basada en TIC

10/12/2018 15:12
20181210_compra publica innovadora

La Compra Pública Innovadora és un dels instruments per millorar la competitivitat dels sectors públic i privat. De fet, pot millorar la qualitat i l’eficiència del sector públic a la vegada que obre oportunitats de mercat per a empreses innovadores creant creixement i llocs de treball a Europa.

La Compra Pública Innovadora és un contracte que l'entitat pública posa a concurs per tal de satisfer una necessitat no coberta mitjançant una solució innovadora.

L’European Assistance for Innovation Procurement (www.eafip.eu) és una iniciativa centrada en la promoció dels beneficis i millors pràctiques i foment de les solucions innovadores TIC de contractació pública.

Hi ha un interès continu dels compradors públics d'Europa per fer ús d'aquest tipus assistència per tal d'ajudar-los a iniciar nous contractes d'innovació.

L'objectiu d’aquesta licitació és realitzar acords de contractes d'institucions amb un valor de fins a 143.999,99 EUR. La Comissió Europea llançarà aviat una licitació d'un contracte de servei amb un valor màxim de 30.000 euros. La durada del contracte és de 12 mesos renovable 1 vegada per un període de 12 mesos en termes idèntics, fins a una durada total de 24 mesos com a màxim.

 

El propòsit d'aquesta licitació abasta les següents tasques:

 

  • Tasca 1: Proporcionar assistència a com a mínim 3 nous contractes d'innovació de solucions basades en TIC

 

  • Tasca 2: Continuar executant i actualitzant el lloc web http://eafip.eu amb informació sobre casos assistits

 

Els operadors econòmics interessats poden expressar el seu interès per participar en la licitació fins al 4 de gener de 2019 per escrit a: CNECT-EU-ASSISTANCE-FOR-INNOVATION@ec.europa.eu

 

Pressupost: 143.999,99€  |   Data límit: 04/01/2019