• Imprimeix

Curs gratuït Ekran+ per explorar el llenguatge audiovisual de la vostra pel·lícula

27/11/2018 10:11
20181127_ekran+

EKRAN + és un taller de 22 dies de durada basat en la creació de la visió de la futura pel·lícula dels participants. Aquesta visió es redacta mitjançant la unió de tres elements principals: guió, components audiovisuals i col·laboració amb altres professionals implicats en la creació de la pel·lícula. 

El programa permet als participants explorar, identificar i refinar el tret adequat i el llenguatge audiovisual de la seva futura pel·lícula. L'objectiu del curs és desenvolupar el guió/tractament dels participants així com realitzar dues escenes de cada un dels guions / tractaments.

Per ser seleccionat a EKRAN +, els participants hauran de presentar-se amb un equip creatiu format per: director o director / guionista; guionista o co-guionista; productor involucrat en el projecte i director de fotografia. La participació en el curs és gratuïta.

 

El procés inclou: 

  • Desenvolupament del tractament / guió: treball individual i grupal sobre el guió o tractament.
  • Preparació del rodatge: càsting, realització de storyboards i consultoria individual amb els tutors assignats.
  • Rodatge: consultes amb els experts i ajuda dels directors de fosa, dissenyadors i responsables de producció.
  • Muntatge: consultes amb un supervisor.
  • Avaluació: grupal i amb el suport del tutor per analitzar les escenes realitzades.
  • Cada equip creatiu (director, guionista i productor) podrà elegir la localització, els actors i la escenografia tenint en compte determinades limitacions logístiques i pressupostàries.

 

El programa es porta a terme en tres sessions i una opció: del 4 al 7 de març de 2019, del 10 al 18 d'abril de 2019, del 10 al 18 de juny de 2019 i dels dos dies del desembre de 2019 (opcional). 

La Fundació EKRAN + té el suport del subprograma MEDIA d'Europa Creativa i es centra en el treball en equip involucrant a professionals de diversos camps. Aquest taller està dirigit a directors europeus o directors / guionistes que han realitzat el seu primer llargmetratge o diversos curtmetratges.

 

Data límit: 01/12/2018