• Imprimeix

Cinc bandes catalanes participaran en l’Eurosonic 2019 als Països Baixos el gener de 2019

26/11/2018 12:11
20181126_eurosonic 2019

L’Eurosonic 2019 és una de les trobades professionals de música indie i pop-rock més importants i es celebrarà entre el 16 i el 19 de gener de l’any pròxim a Gröningen (Països Baixos). Obert tant al públic general com als professionals del sector, l’Eurosonic és alhora un festival i un mercat on es mostren les darreres tendències musicals i es presenten els artistes europeus emergents. 

Les bandes catalanes Akkan, Boxinbox, Muyayo Rif, Pavvla i Tversky actuaran a la propera edició de l’Eurosonic amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) a través de Catalan Arts, la seva marca d’internacionalització de les empreses culturals i creatives. Els quatre grups catalans han estat escollits també per formar part del programa European Talent Exchange Programme (ETEP) que facilitarà la seva contractació a festivals de música europeus de tota Europa. 

L’ETEP, que rep el suport de la Comissió Europea a través del programa Europa Creativa i del qual n’és soci el Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), té com a objectiu promoure i donar suport a la circulació del talent musical europeu a través de més de 100 festivals, estacions de ràdio i mitjans de comunicació de tot el continent.