• Imprimeix

Oberta la convocatòria del CEE Animation Forum 2019 per a curtmetratges, llargmetratges, sèries i especials de TV

26/11/2018 13:11
20181126_CEE animation forum

El CEE Animation Forum és un esdeveniment de pitching per a films d’animació on es concentrarà tota la indústria audiovisual de l’animació i de la creativitat. Tindrà lloc a Trebon (República Txeca), del 6 al 9 de maig de 2019 i les inscripcions de projectes estan obertes fins al 13 de gener de 2019. 

CEE Animation és el nou nom general per a totes les activitats anteriorment conegudes com Visegrad Animation Forum o VAF.  El concurs de pitching del CEE Animation Forum (anteriorment VAF Třeboň) està obert a projectes animats en desenvolupament. Hi ha tres categories: 

  • Curtmetratges (una pel·lícula individual de menys de 20 minuts)
  • Sèries i especials de TV (sèries web i de televisió de qualsevol format i pel·lícules individuals de més de 20 min.)
  • Llargmetratges (en concepte, en desenvolupament o en producció) 

Els autors seleccionats tindran una oportunitat única de consultar projectes amb experts convidats, obtenir comentaris valuosos i consells sobre com millorar la seva presentació, guió o estratègia de producció. A més, els participants podran tenir l'oportunitat de trobar un soci de coproducció presentant el seu projecte davant de més de cent professionals del cinema, inclosos productors, programadors de televisió, directors de festivals, distribuïdors, inversors o representants de fons nacionals de cinema. Tots venen a Třeboň per conèixer una nova creativitat, discutir noves visions i oportunitats o a parlar sobre mètodes i estratègies de finançament per a un desenvolupament del camp més ampli.

 

Data límit: 13/01/2019