• Imprimeix

3 licitacions en el marc de la iniciativa “Millores de la formació per a una millor seguretat alimentària”

20/11/2018 10:11
20181120_licitacions seguretat alimentaria

La iniciativa “Millores de la formació per a una millor seguretat alimentària” és una iniciativa de la Comissió Europea dissenyada per desenvolupar una estratègia europea de formació en àrees com legislació alimentària, salut animal i normativa de benestar animal i vegetal.

La intenció és que totes les autoritats competents dels estats membres estiguin al corrent de la legislació comunitària en aquestes àrees i s’asseguri així que els controls portats a terme es fan de manera uniforme, objectiva i adequada.

 

S’han publicat les següents licitacions:

  

Organització i realització d'activitats de formació sobre principis i mètodes d'anàlisi de riscos en la cadena alimentària: 

Durant la primera fase, hauran d'organitzar-16 sessions de formació, amb 320 participants en total pel programa complet de formació. El mateix programa de formació s'ha de dur a terme durant la segona fase del contracte.

 

Pressupost: 2,05M €  |   Data límit: 21/02/2018

  

Organización e implementación de actividades de formación en materia de controles fitosanitarios 

Durant la primera fase, hauran d'organitzar-14 sessions de formació, amb 415 participants en total pel programa complet de formació. El mateix programa de formació s'ha de dur a terme durant la segona fase del contracte.

  

Pressupost: 2,56M €  |   Data límit: 21/02/2018

 


Activitats de formació sobre normes aplicables de la UE per obtenir l'autorització i comercialització de nous aliments produïts en països fora de la UE

Durant la primera fase, hauran d'organitzar-se 9 sessions de formació, amb 300 participants en total pel programa complet de formació. El mateix programa de formació s'ha de dur a terme durant la segona fase del contracte.

 

Pressupost:1,96M €  |   Data límit: 21/02/2018

 

Es realitzarà un Info Day a Luxemburg el dia 17 de gener de 2019 de 10 a 15 hores pels licitadors interessats.