• Imprimeix

Convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport a la Distribució Online

12/11/2018 14:11
20181112_distribucio online

L’objectiu d’aquesta convocatòria és promoure la circulació transnacional, donar suport al màrqueting transnacional, l’estratègia de marca i la distribució d’obres audiovisuals mitjançant totes les altres plataformes que no siguin sales de cinema i promoure noves formes de distribució per tal que puguin sorgir nous models empresarials.

Els destinataris són entitats privades, organitzacions sense ànim de lucre, associacions, organitzacions benèfiques, fundacions, municipis/ajuntaments, etc., establertes en un dels països que participen en el subprograma MEDIA i que siguin propietat, directament o per participació majoritària, de ciutadans d’aquests països.

L’ajut a la distribució online haurà de donar suport a:

  • Acció 1:Accions que incloguin la promoció digital, el màrqueting, la marca (branding), l'etiquetatge (tagging) i el desenvolupament de noves ofertes dels serveis de VOD existents que ofereixen la majoria de les pel·lícules europees. L'objectiu d'aquesta acció és millorar la visibilitat, la descoberta i l'audiència global de les obres audiovisuals europees.
  • Acció 2:Donar suport al desenvolupament de paquets “Online Ready”.
  • Acció 3:Estratègies innovadores per a la distribució i la promoció d'obres audiovisuals europees, incloses les iniciatives de desenvolupament d'audiències centrades en estratègies innovadores i participatives que tenen com a objectiu arribar a un públic més ampli amb les pel·lícules europees.

 

Els sol·licitants amb projectes per a diverses accions hauran de presentar una sol·licitud independent per a cada acció.

L'acció començarà entre l'1 de setembre de 2019 i l'1 de gener de 2020 i tindrà una durada de 12 mesos. El pressupost total assignat per al cofinançament dels projectes s'estima en 10,11 milions d'euros.

El desglossament indicatiu entre les accions és el següent:

- Acció 1: un import indicatiu de 4 milions d'euros.

- Acció 2: un import indicatiu de 2,06 milions d'euros.

- Acció 3: un import indicatiu de 4,05 milions d'euros.

 

Data límit: 05/04/2019