• Imprimeix

Convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport a l’Accés a Mercats

12/11/2018 15:11
20181112_acces mercats

L’objectiu d’aquesta convocatòria  és reforçar la capacitat del sector europeu audiovisual, augmentar la capacitat dels operadors audiovisuals per a desenvolupar obres audiovisuals europees amb un potencial per a circular a través de la Unió Europea i més enllà i facilitar la coproducció europea i internacional, fins i tot amb les cadenes de televisió; i afavorir els intercanvis business to business facilitant l’accés a mercats i a eines empresarials per a operadors audiovisuals per tal d’incrementar la visibilitat dels seus projectes a la Unió Europea i als mercats internacionals. 

Els destinataris són entitats europees (empreses privades, organitzacions sense afany de lucre, associacions, fundacions, associacions sense afany de lucre, consells municipals, municipis/ajuntaments, etc.), actius en el sector audiovisual, establerts en algun país participant en el subprograma MEDIA i que siguin propietat, directament o per participació majoritària, de ciutadans d’aquests països. Les “persones físiques” no poden sol·licitar aquest ajut.  

Només seran elegibles aquelles propostes que corresponguin com a mínim a una de les dues accions descrites a continuació:

  • Acció 1:Mercats entre empreses (físics) per a professionals europeus del sector audiovisual. 
  • Acció 2: Activitats de promoció entre empreses d'obres europees. 

  

Pressupost: 6,8M €  |   Data límit: 07/02/2019