• Imprimeix

Participeu al concurs audiovisual EU mover per difondre els beneficis de la lliure circulació a la Unió Europea

05/11/2018 13:11
20181105_eu mover

La Direcció General d'Ocupació, Afers Socials i Inclusió de la Comissió Europea (DG EMPL) convida a participar al concurs de Facebook #EUmovers. L'objectiu del concurs és que tots els ciutadans i residents de la Unió Europea (UE) comparteixin històries sobre el tema de la lliure circulació i la coordinació de la seguretat social.  

Els participants han de presentar un vídeo o una imatge, així com una llegenda per poder presentar-se. Les entrades que no incloguin un vídeo o una imatge i un títol, no seran elegibles. Les entrades haurien de reflectir els beneficis o la vostra experiència de lliure circulació i coordinació de la seguretat social, com ara, però no es limiten a: 

  • Estudiar, treballar o retirar-se en qualsevol país de la UE que no sigui el vostre
  • Integració cultural
  • Augment de la diversitat
  • Contribució al creixement i a la innovació
  • Reducció de l'escassetat de treball
  • Accés a serveis sanitaris bàsics a qualsevol lloc de la UE
  • Protecció de pensions, prestacions d'atur i prestacions familiars a qualsevol lloc de la UE 

Només poden participar els residents legals dels 27 estats membres i el Regne Unit majors de 18 anys. 

Es permeten fins a 3 enviaments per persona. Les fotos es poden editar i aplicar filtres mitjançant eines integrades a la xarxa social i/o aplicació de telèfon intel·ligent. S’accepten fotos fetes amb diversos mètodes (és a dir, l'exposició prolongada, l'apilament) i els efectes incorporats de la càmera. S'han d'evitar les imatges i altres modificacions pesades. 

Un cop finalitzat el període de subscripció, les entrades seleccionades estaran disponibles per a la votació pública a la pàgina de Facebook EURES. Les primeres entrades amb més vots al final d'un període de votació de dues setmanes es presentaran davant un jurat independent. Els usuaris podran votar per un màxim de tres entrades. 

Els cinc guanyadors seran seleccionats dels participants seleccionats, sempre que compleixin els criteris d'elegibilitat. Tots els cinc guanyadors rebran el premi següent: un val de viatge de 500 euros per viatjar a la UE; assistència a la cerimònia de lliurament oficial a Brussel·les; vols i allotjament a Brussel·les per a la cerimònia de lliurament de premis. 

 

Data límit: 21/12/2018