• Imprimeix

Oberta la convocatòria per donar suport al desenvolupament de continguts audiovisuals d’Europea Creativa a l’edició 2019

30/10/2018 10:10
20181030_desenvolupament continguts audiovisuals

L’objectiu d’aquesta convocatòria és reforçar la capacitat del sector audiovisual europeu per operar a escala transnacional i internacional mitjançant la incrementació de la capacitat dels operadors audiovisuals de realitzar obres audiovisuals amb potencial de circulació en tots els països d'Europa i fora d'ella, així com coproduccions europees i internacionals. 

La convocatòria donarà suport al desenvolupament d'obres audiovisuals europees, en particular pel·lícules i obres televisives, com ara obres de ficció, documentals i pel·lícules infantils i d'animació, així com obres interactives, com els videojocs i els multimèdia, amb més potencial de circulació transfronterera. També impulsar activitats encaminades a donar suport a les empreses de producció audiovisual europees, particularment les productores independents, amb vista a facilitar les coproduccions europees i internacionals de obres audiovisuals, incloses les obres per a la televisió. 

El present anunci de convocatòria de propostes està dirigit a empreses europees amb activitats que contribueixen a la consecució dels objectius definits anteriorment, en particular a productores europees independents constituïdes legalment com a mínim 12 mesos abans de la data de presentació i amb èxit recent demostrable. El sol·licitant també ha de tenir la majoria dels drets relacionats amb el projecte.

 

Pressupost total: 5,4 €  |  Data límit: 18/12/2018