• Imprimeix

Convocatòria de subvencions ERC Consolidator Grants per donar suport financer a projectes de recerca i innovació en procés de consolidació

30/10/2018 13:10
20181030_consolidator-grants-2019

El Consell Europeu de Recerca finança milers d’ambiciosos projectes científics. La missió de l'ERC és encoratjar la recerca de la més alta qualitat a Europa a través de finançament competitiu i donar suport a la investigació transfronterera impulsada per investigadors en tots els camps, sobre la base de l'excel·lència científica. 

Les Beques ERC Consolidator Grants 2019 estan dissenyades per donar suport a excel·lents investigadors principals (PIs) en la fase d’investigació en què encara poden consolidar el seu propi equip o programa de recerca independent. Els investigadors principals que sol·licitin aquesta ajuda han de demostrar la naturalesa, l'ambició i la viabilitat de la seva proposta científica.

Poden participar investigadors de qualsevol nacionalitat amb 7-12 anys d'experiència des de la finalització del doctorat (les extensions són possibles en determinades circumstàncies, vegeu l'últim programa de treball de l'ERC), un historial científic amb una gran promesa i una excel·lent proposta de recerca. La investigació s'ha de realitzar en una organització de recerca pública o privada (coneguda com a Institució Amfitriona o HI). Podria ser l'HI on ja treballa el sol·licitant o qualsevol altra HI localitzada en un dels estats membres de la UE.

Es poden concedir ajuts consolidats fins a 2 milions d'euros per un període de 5 anys (prorratejat per a projectes de menor durada). No obstant això, es pot disposar d'un addicional de 0,75 milions d'euros per cobrir les despeses inicials per a investigadors que vagin des d'un tercer país fins a la UE o un país associat i/o la compra d'equips importants i/o l'accés a grans instal·lacions.

Una subvenció de l'ERC pot abastar fins al 100% del total dels costos directes elegibles de la investigació més una contribució del 25% del total dels costos elegibles als costos indirectes.

 

Pressupost: 602M €   |   Data límit: 07/02/2019