• Imprimeix

Convocatòria EACEA 25/2018 de suport a la programació televisiva

23/10/2018 11:10
20181023_suport programacio televisiva

L’objectiu d’aquesta convocatòria és incrementar la capacitat dels operadors audiovisuals per a realitzar obres audiovisuals europees que puguin circular a la UE i fora d'ella, i facilitar coproduccions europees i internacionals, també de televisió.

A tal efecte, es finançaran activitats en favor d'empreses europees de producció audiovisual, en particular les independents, per tal de facilitar les coproduccions europees i internacionals, també de televisió.

 

Els sol·licitants seran empreses europees de producció audiovisual independent, productores majoritàries de l'obra.

Són accions subvencionables:

  • Ficció (pel·lícules o sèries) amb una durada total de 90 minuts com a mínim destinada principalment a l'explotació televisiva tant en serveis lineals com a no lineals. S'admetran les continuacions o segones i terceres temporades d'una sèrie dramàtica existent. No s'admetran la quarta o més temporades d'una sèrie dramàtica existent.

 

  • Animació (pel·lícules o sèries) amb una durada total de 24 minuts com a mínim destinada principalment a l'explotació televisiva tant en serveis lineals com a no lineals. No s'admetran les continuacions o segones, terceres o més temporades d'una sèrie d'animació existent.

 

  • Documentals creatius (pel·lícules o sèries) amb una durada total mínima de 50 minuts com a mínim destinats principalment a l'explotació televisiva tant en serveis lineals com a no lineals. No s'admetran continuacions o segones, terceres o més temporades d'una sèrie documental existent.

 

L'obra ha d'implicar la participació d'almenys tres ens radiotelevisius de tres països participants en el sub-programa MEDIA.

 

Pressupost: 13,5M €   |   Data límit: 18/12/2018  i   28/05/2018