• Imprimeix

Anunci de la tercera convocatòria del programa POCTEFA per a projectes transfronterers

22/10/2018 15:10
20181022_anunci-tercera-convo-poctefa

La secretaria tècnica del programa POCTEFA ha anunciat la data prevista de la publicació de la tercera convocatòria de projectes per a principis de febrer de 2019. En aquesta ocasió es preveu que tingui una sola fase d’aprovació de projectes i que el període de presentació de candidatures sigui de dos mesos.

S'estima que la programació, és a dir, la selecció dels projectes d'aquesta tercera convocatòria, es durà a terme a l'octubre de 2019.

La dotació financera per a aquesta convocatòria serà d'aproximadament el 20% del pressupost total del programa, aproximadament uns 37.800.000 d’euros. Aquest pressupost es repartirà entre totes les prioritats d'inversió a excepció de la 6c de l'Eix 3 (PI 6c: valoritzar el patrimoni natural i cultural mitjançant enfocaments conjunts de desenvolupament sostenible) que no té fons disponibles. Per tant, les temàtiques (eixos) dels projectes seran:

Eix 1. Dinamitzar la innovació i la competitivitat

Eix 2. Promoure l'adaptació al canvi climàtic i la prevenció i gestió de riscos

Eix 3. (6d) Protegir i millorar la qualitat dels ecosistemes transfronterers

Eix 4. Afavorir la mobilitat de béns i persones

Eix 5. Reforçar les competències i la inclusió en els territoris

 

POCTEFA és un programa orientat a reforçar la integració econòmica i social del territori fronterer d’Espanya, França i Andorra. El Programa es dirigeix als actors del sector públic i privat de la zona de cooperació. Poden ser beneficiaris: organismes públics, empreses, agències de desenvolupament, agrupacions, associacions, fundacions, cambres de comerç o centres d’ensenyament entre d’altres.