• Imprimeix

Inscripcions obertes per a la formació MEDIA Production Value 2019

11/10/2018 17:10
20181011_production value

La 13ena edició del workshop Production Value tindrà lloc a Vänersborg ( Suècia) del 12 al 20 de gener de 2019. Es tracta d’una formació adreçada a ajudants de direcció i directors de producció que tinguin un projecte i que vulguin aprendre o millorar el pla de treball i el pressupost.

Production Value és una iniciativa de FOCAL resource (Països Baixos), FOCAL (Suïssa), el Norwegian Film Institute, el Swedish Film Institute i la Finnish Film Foundation. Compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA i de Film i Väst (Suècia). Production Value és un taller per programar i pressupostar pel·lícules o sèries de televisió amb pressupostos que van des dels 3 fins als 10 milions d'euros. Treballant en grups de dos, directors/caps de producció júnior i ajudants de direcció júnior d'arreu d'Europa, tracten projectes reals en desenvolupament, que han estat portats al taller pels seus propis directors i productors.

Els equips són orientats per directors/caps de producció i ajudants de direcció de primer nivell. Experts addicionals en efectes visuals i en post-producció són part del procés. Els directors i els productors dels projectes juguen una part important: s'uneixen als workshops abans del final per discutir diversos conceptes, opcions i resultats. El taller es completa tant amb sessions plenàries dedicades a temes generals relacionats amb la direcció de producció i amb l'assistència al director, així com amb casos d'estudi explicats pels professionals.

Els objectius de Production Value són la millora de les pràctiques realitzades a Europa en l'àmbit dels ajudants de direcció i dels directors / caps de producció així com en l'àmbit de la consolidació d'una xarxa de professionals que comparteixen els mateixos valors o experiències similars. L'èmfasi es posa en la comprensió de les diferents condicions de treball dels europeus.

El programa selecciona sis ajudants de direcció júnior i sis directors/caps de producció júnior.

 

Data límit: 10/11/2018