• Imprimeix

Nova edició del fòrum de coproducció When East Meets West a Trieste

09/10/2018 09:10
20181009_when east meets west

Una nova edició del fòrum de coproducció When East Meets West (WEMW) es celebrarà a Trieste (Itàlia) entre el 20 i el 22 de gener de 2019, en el marc del Trieste Film Festival. Hi col·laboren EAVE (European Audiovisual Entrepreneurs), Maia WorkshopsMidpoint, Creative Europe Desk Italy i Eurimages. Compta també amb el suport del Subprograma MEDIA d'Europa Creativa, de MiBACT - Direzione Generale per il Cinema, de CEI (Central European Initiative) i de la Regione Autonoma del Friuli Venezia Giulia

 

El fòrum agruparà uns 450 professionals de més de 35 països i, en particular, de les regions que destacaran enguany: Europa Central i Oriental (República Txeca, Polònia, Eslovàquia, Ucraïna) i Benelux (Bèlgica, Luxemburg i Països Baixos).

L'esdeveniment inclourà diverses accions: 

  • Fòrum de coproducció - When East Meets West: 

Productors provinents d'Europa, Canadà, Estats Units i Amèrica Llatina seran elegibles per al fòrum. Es presentaran 20 llargmetratges de ficció i/o documentals. El fòrum inclourà un ric programa de panels i casos d'estudi dedicats a les oportunitats de coproducció en els països d'enfocament.

Criteris d'elegibilitat dels projectes:

  • Han de ser llargmetratges de ficció o documentals en desenvolupament amb preferiblement el 15% del total del seu pressupost assegurat.
  • Han de tenir potencial de coproducció internacional, preferiblement amb Europa Central-Est, Benelux o Itàlia.

Presentació de projectes:

Totes les sol·licituds han d'incloure: formulari de sol·licitud, 5 a 8 pàgines de tractament en anglès, pla de finançament, teaser del projecte enviat o obra prèvia del director.

Data límit: 31 d’octubre de 2018

 

  • First Cut Lab: 

Taller dissenyat per a tres llargmetratges de ficció en fase d'edició provinents d'un país d'Europa de l'Est o Itàlia. Els equips de productors/directors seleccionats rebran assessorament personalitzat d'un consultor-editor i comentaris experts dels millors professionals del cinema internacional (productors creatius, programadors de festivals, agents de vendes, etc.). L'objectiu principal és fomentar el potencial artístic de les retallades preliminars seleccionades i, al mateix temps, augmentar el potencial de vendes i circulació de les pel·lícules completades.

Data límit: 6 desembre 2018

 

  • Last Stop Trieste: 

Secció de treball en progrés per a projectes documentals d'Europa de l'Est i Itàlia. Last Stop Trieste presentarà documentals en etapa avançada d'edició i desenvolupats anteriorment a Ex-Orient Film, BDC Discoveries by Balkan Documentary Center, Docu Rough Cut Boutique a Sarajevo o presentats en les edicions anteriors delBaltic Sea Fòrum, ZagrebDox PRO i When East Meets West.

Data límit: 30 de novembre de 2018 

 

  • This is It: 

La nova secció de treball en progrés per a llargmetratges de ficció amb coproductors italians majoritaris o minoritaris. L'objectiu principal és oferir una doble oportunitat a tots els productors italians, fomentant les seves possibilitats d'atreure socis de distribució en els àmbits nacional i internacional.

Data límit: 6 desembre 2018