• Imprimeix

El projecte ESMERA ofereix suport a pimes que desenvolupin solucions en tecnologia robòtica

08/10/2018 14:10
20181008_robots esmera

El projecte ESMERA (pimes europees per a aplicacions robòtiques), finançat pel programa de recerca Horizon 2020, ofereix suport financer i tutoria per a pimes que desenvolupin solucions robòtiques adreçades a algun dels reptes definits per empreses clau europees en els camps de l’energia, fabricació, agro alimentació i construcció. 

En aquest primera convocatòria, ESMENA demana propostes adreçades a desenvolupar tecnologies robòtiques innovadores que competeixin entre elles per resoldre els reptes definits per la indústria i els usuaris. Aquestes tecnologies poden implicar, tot i no estar limitades, a robots totalment o pràcticament autònoms o aplicacions de col·laboració entre humans i robots. 

En total s’han definit 8 reptes. En aquesta primera convocatòria es seleccionaran 16 experiments en la fase 1. Cada projecte rebrà un finançament de com a màxim 75.000 euros.

Els millors 8 experiments seran seleccionats per a la fase 2 i rebran 125.000 euros. 

Les propostes s’han de presentar en anglès. Es poden presentar pimes de manera individual, però els consorcis són benvinguts.

 

Pressupost: 2,2M €   |  Data límit: 31/10/2018