• Imprimeix

Licitació per al desenvolupament de capacitats per a les Capitals Europees de la Cultura

08/10/2018 14:10
20181008_capitals europees cultura

Les Capitals Europees de la Cultura són uns premis del Consell i Parlament Europeu creats l’any 1985 que es donen a 1 o 2 ciutats d’Europa cada any que participen per mostrar el desenvolupament i la vida cultural que tenen. Mitjançant aquesta iniciativa s’ajuda a destacar la riquesa i diversitat cultural d’Europa, es reafirmen els trets culturals, augmenta el sentit dels ciutadans europeus i impulsa a contribuir en la cultura i desenvolupament de les ciutats. Els premis consisteixen en finançament econòmic que permet rehabilitar les ciutats, potenciar el perfil internacional, impulsar la imatge de la ciutat als seus propis habitants i impulsar el turisme.

L’objectiu d’aquesta licitació és crear un grup d’experts i prestar serveis de desenvolupament de capacitats i activitats d’aprenentatge entre iguals per a les pròximes Capitals Europees de la Cultura. Es vol proporcionar informació, contactes i formació útil als equips de les Capitals Europees de la Cultura i a les ciutats que desitgin sol·licitar el títol, millorar la qualitat de les sol·licituds i aconseguir un desenvolupament més exitós dels premis.

El contracte es composa de diferents lots:

  • Lot 1: Cartografia de les necessitats de desenvolupament de capacitats dels organismes d’execució de Capitals Europees de la Cultura presents i futures.
  • Lot 2: Establiment i gestió d’un grup d’experts per les activitats de desenvolupament de capacitats.
  • Lot 3: Facilitar i organitzar activitats col·lectives per al desenvolupament de capacitats, l’ús compartit del coneixement i l’intercanvi de millors pràctiques i l’establiment de reptes per a totes les Capitals Europees de la Cultura interessades.
  • Lot 4: Desenvolupament d’un lloc web i eines de comunicació en línia.
  • Lot 5: Entrega de les eines desenvolupades durant el contracte.
  • Lot 6: Gestió i administració. 

Aquesta licitació es conforma en el marc de Capitals Europees a la Cultura finançada pel fons europeu Europa Creativa.

 

Pressupost: 500.000€  |  Data límit: 16/01/2019