• Imprimeix

Premi EESC 2018 de la Societat Civil

24/08/2018 10:08
20180823_premi societat civil 2018

El Comitè Econòmic i Social Europeu (EESC) convoca aquest premi que per l’any 2018 té com a tema: “Identitats, valors europeus i patrimoni cultural a Europa”.


El premi 2018 recompensarà les iniciatives innovadores dutes a terme per organitzacions de la societat civil i/o individus en el territori de la UE i que tingui com a objectiu conscienciar de les múltiples capes i la riquesa de les identitats europees, explotant tot el potencial de la riquesa cultural d'Europa, facilitant l'accés a el patrimoni cultural europeu i la promoció dels valors europeus (respecte a la dignitat humana i drets humans, llibertat, democràcia, igualtat i estat de dret).


L'objectiu del Premi de la Societat Civil, que s'atorga anualment, és recompensar i afavorir iniciatives i assoliments tangibles per part de les organitzacions de la societat civil i/o persones que han contribuït significativament a promoure la identitat i la integració europea. 

El seu objectiu general és conscienciar de la contribució que poden fer les organitzacions i/o persones de la societat civil a la creació d'una identitat i ciutadania europees fomentant els valors comuns que reforcen la integració europea. 

Aquesta convocatòria està oberta a organitzacions de la societat civil registrades oficialment a la Unió Europea i actuant a nivell europeu, nacional, regional o local. A més, està oberta a persones individuals. 

El premi es concedirà el 13 de desembre.

  

Pressupost: 50.000 €   |    Data límit: 7/09/2018