• Imprimeix

Premis FEANTSA per a projectes subvencionats pels fons FEAD que hagin marcat diferència en l‘ajuda a persones sense llar

09/08/2018 12:08
20180809_premis FEANTSA

La segona edició dels premis FEANTSA vol premiar projectes que hagin rebut diners del programa d’Ajuda a les persones més desafavorides (FEAD) i que hagin millorat la vida de les persones sense llar. 

FEANTSA espera que aquests premis siguin una oportunitat per mostrar com s’està fent servir el fons FEAD per ajudar a les persones sense llar a tota Europa i inspirar així a altres projectes que vulguin rebre finançament d’aquest fons. 

S’entregaran els premis d’or, plata i bronze a Brussel·les, durant la nit del dia 6 de novembre, després de la reunió de la xarxa FEAD. El guanyador d’or rebrà un vídeo fet sobre el seu projecte i els tres guanyadors seran convidats a presentar els seus projectes durant la conferència sobre la política de FEANTSA. També s’inclouran aquests projectes en un llibre sobre bones pràctiques. 

Podeu presentar la vostra sol·licitud per participar en els premis si heu treballat en algun projecte que hagi estat subvencionat, en part, per el fons FEAD.

 

Data límit: 14/09/2018