• Imprimeix

Aerowaves Twenty: oportunitats per a coreògrafs per tal de realitzar actuacions transnacionals amb el suport d’Europa Creativa

08/08/2018 12:08
20180808_aerowaves twenty

Aerowaves és un hub per al descobriment de dansa a Europa que crea oportunitats de rendiment transfrontereres per a coreògrafs emergents. La seva xarxa comparteix recursos i coneixements. Activen les connexions entre artistes de dansa, programadors i públic a tot Europa. Estan co-finançats pel programa Europa Creativa. 


Aerowaves celebra anualment una convocatòria oberta per a coreògrafs emergents que treballen a Europa i que volen convertir-se en un dels Aerowaves Twenty. Aquests artistes seleccionats representen els millors ballarins europeus i són promoguts per Aerowaves durant un any. Els socis de la xarxa Aerowaves programen almenys tres dels Aerowaves Twenty en els seus llocs o festivals.

En cas de que sigueu seleccionats com un dels Aerowaves Twenty, la vostra feina serà promoguda per Aerowaves a través de la seva web durant un any per un perfil d'artista, amb imatges, vídeo i cobertura de premsa.


També podreu anunciar les vostres actuacions futures al calendari Aerowaves i ells s’encarregaran de fer-ne difusió a través de les seves xarxes socials. 

Per poder-vos presentar heu de pujar un vídeo a vimeo amb alta qualitat exposant la vostra feina, amb una explicació d’unes 100 paraules, i enviar el link amb la sol·licitud.

 

Data límit: 14/09/2018