• Imprimeix

Nova fase de subvencions del Parlament Europeu per al cofinançament de projectes de TV, ràdio i web

07/08/2018 12:08
20180807_difusio parlament europeu

La Direcció General de Comunicació (DGCOMM) del Parlament Europeu va obrir el passat 1 d'agost una nova convocatòria de subvencions per al cofinançament d'accions de comunicació en televisió, ràdio i mitjans digitals, dirigides a promoure i ampliar el coneixement d'aquesta institució i l'activitat legislativa que desenvolupa.


L'objectiu de la DGCOMM és promoure, ampliar i multiplicar el coneixement del treball del Parlament Europeu i dels seus diputats, donar a conèixer la seva naturalesa política i facilitar una comunicació bidireccional, així com difondre informació i fomentar el diàleg sobre les activitats del Parlament Europeu, especialment amb vista a les pròximes eleccions europees de 2019.

Els projectes guanyadors es desenvoluparan entre l'1 de desembre de 2018 i el 30 de setembre de 2019. Tindran una durada màxima de deu mesos i poden rebre fins a un màxim del 60% de cofinançament.


Podran estar dirigits a TV, ràdio o mitjans digitals, però també hi ha la possibilitat de presentar projectes multimèdia. 

Els mitjans de comunicació que estiguin interessats en presentar un projecte hauran de sol·licitar prèviament un acord de partenariat al Parlament Europeu, abans del 20 d’agost de 2018. 

 

Data límit: 1/10/2018