• Imprimeix

Premis Marie Skłodowska-Curie

03/08/2018 10:08
20180803_premis msca

El Ministeri Federal d'Educació, Ciència i Recerca austríac acollirà una conferència sobre les accions Marie Skłodowska-Curie a Viena durant els dies 1 i 2 d'octubre de 2018.

En un any en què es tractaran els objectius estratègics bàsics en els àmbits de la política d'investigació i educació de la UE, l'MSCA 2018 servirà com un esdeveniment clau en el calendari d'esdeveniments d'Investigació i Innovació i Educació Superior de la Presidència austríaca de la UE per donar a conèixer la importància dels recursos humans, el desenvolupament professional i l'excel·lència.

Aquests premis volen identificar als investigadors més prometedors amb beques MSCA. El tema principal de la conferència de la presidència austríaca és la implementació i divulgació més enllà del 2020.

Els preseleccionats es presentaran, en format vídeo, durant el primer dia de la conferència (1 d’octubre) i el públic triarà durant l’esdeveniment i s’anunciarà els guanyadors durant el sopar.

Els guanyadors podran presentar els seus projectes davant tota l’audiència dels participants a la conferència (tindran les despeses del viatge a Viena pagades).

Per participar cal:

  • Ser, o haver estat, un becari MSCA
  • Gravar un vídeo de màxim 3 minuts on presenteu el vostre projecte
  • Presentar també un CV
  • Seleccionar una de les categories per participar
  • Envieu tota la informació a: msca2018@msca2018.eu

Data límit: 31/08/2018