• Imprimeix

Posada en marxa d'un programa d'intercanvi de bones pràctiques sobre la igualtat de gènere

30/07/2018 10:07
20180730_practiques igualtat genere

L’objectiu del present contracte consisteix en posar en marxa un programa d'intercanvi de bones pràctiques sobre la igualtat de gènere pels anys 2019 i 2020.

Es tracta d’un programa que facilita l'intercanvi d'informació sobre qüestions relacionades amb les polítiques d'igualtat de gènere i la transmissibilitat de bones pràctiques entre països. La seva missió és reforçar l'aprenentatge mutu entre els països participants i desenvolupar sinergies en col·laboració amb la Comissió Europea, amb vistes a enfortir les polítiques prioritàries del Compromís Estratègic per a la Igualtat de Gènere 2016-2019.

Més concretament, el programa d'intercanvi de bones pràctiques consistirà en 3 seminaris per any, d’un dia i mig de durada cadascun. Per a cada seminari, es reuniran 18 països per debatre una o diverses mesures polítiques. Això inclou un país amfitrió, possiblement un país coamfitrió i països participants.

El programa se centrarà en mesures polítiques concretes, abordarà les oportunitats i les restriccions de la posada en marxa d’aquestes polítiques i subratllarà de manera concreta les possibilitats o limitacions pel que fa a la transmissibilitat entre els estats membres. S’espera que aquests intercanvis serveixin també de suport per al debat polític sobre la igualtat de gènere a nivell nacional i europeu.

 

Pressupost: 1.4M € | Data Límit: 18/09/2018