• Imprimeix

Presenta el teu documental al Docs For Sale!

24/07/2018 12:07
20180724_docs for sale 2018

Presenta la teva pel·lícula a Docs for Sale, un catàleg en línia del mercat del Festival IDFA. Aquesta plataforma pretén facilitar la venda de documentals d'alt nivell, reunint totes les parts interessades sota un mateix sostre. Cada any, més de 300 agents de vendes, distribuïdors, representants de cadenes de televisió, i programadors de festivals entre d’altres, viatgen a Amsterdam per visionar els millors documentals disponibles per al mercat internacional.

La plataforma està oberta a documentals creatius d'arreu del món. Per presentar-t’hi hauràs d'emplenar un formulari, que està disponible a través de l'apartat MyIDFA a la pàgina web del festival.

Si la teva pel·lícula resulta seleccionada, quedarà disponible a la llibreria online del festival i s'inclourà en el seu catàleg online, on estarà visible per a potencials compradors en un entorn segur i durant un any.

Criteris d’elegibilitat:

  • Totes les sol·licituds presentades se sotmetran a un procés de selecció.
  • Només els documentals creatius acabats després de l'1 de setembre de 2017 seran elegibles per a formar part de Docs for Sale.
  • Només s'inclouran versions en anglès a la plataforma: ja sigui en anglès o amb diàlegs en anglès, o en versió original amb subtítols en anglès.
  • No seran elegibles els següents gèneres: documentals de natura, guies de viatge, pel·lícules informatives o corporatives.
  • Tots els documentals seleccionats per participar al Festival IDFA seran seleccionats automàticament per a Docs for Sale.

 

Data Límit: 15/09/2018