• Imprimeix

Inscripcions obertes per la Berlinale Talents

24/07/2018 12:07
20180724_berlinale-talents

Queda oberta la convocatòria per a participar a la Berlinale Talents, la plataforma adreçada a talents professionals emergents del cinema i la televisió que tindrà lloc del 9 al 14 de febrer de 2019 a Berlín.

Berlinale Talents reuneix cada any aproximadament a 250 creatius internacionals de diverses disciplines. A més de l'extens programa de cimeres de classes magistrals i panels de discussió amb experts de primer nivell, Berlinale Talents ofereix una gamma de laboratoris de projectes en els quals es pot desenvolupar i presentar un projecte propi. Els participants podran expandir els seus horitzons, compartir experiències amb experts i formar part de la creixent comunitat d’alumnes d’aquesta iniciativa.

Berlinale Talents ofereix també programes i tallers d'estudi per a grups específics de professionals del cinema, així com tallers d'estudi relacionats amb la premsa cinematogràfica. A més a més, aquesta edició comptarà amb diverses sessions centrades en diferents temes.

Es tracta d'una iniciativa del Festival Internacional de Cinema de Berlín que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, i estretament relacionat amb els programes de les seccions del Festival i amb l'European Film Market.

 

Data Límit: 03/09/2018