• Imprimeix

Next / Change, el programa d'intercanvi per als exhibidors de la xarxa Europa Cinemas

09/07/2018 12:07
20180709_next change

Next / Change, el programa d'intercanvi per als exhibidors de la xarxa Europa Cinemas, iniciat l'any 2016, pretén augmentar la competitivitat dels seus cinemes, millorar les qualitats de l'equip i desenvolupar sinergies europees.

A través de Next / Change, la xarxa de cinemes Europa Cinemas permet als exhibidors viatjar a l'estranger per experimentar de primera mà les noves pràctiques de treball en altres cinemes de la xarxa per millorar les seves pròpies habilitats i experiència en les àrees de programació, relació amb el client / gestió de dades, espais i disseny, desenvolupament de marca i iniciatives per desenvolupar noves audiències, etc. 

Són elegibles per a aquest suport exhibidors membres de la xarxa de cinemes d'Europa Cinemas i altres exhibidors establerts en algun dels països membres del Subprograma MEDIA.

El cinema amfitrió ha de formar part de la xarxa i estar en un altre país europeu diferent al del cinema sol·licitant.

Els sol·licitants hauran de presentar el seu projecte, indicant els objectius i els resultats esperats almenys un mes abans de començar el viatge. Poden participar en el mateix intercanvi fins a un màxim de 2 membres de l'equip (amb diferents llocs de treball) de la mateixa empresa (cada membre haurà de presentar una sol·licitud i un calendari provisional de treball).

L'empresa exhibidora pot beneficiar-se d'aquest ajut un cop l'any. Europa Cinemas cobrirà part de les despeses de viatge i allotjament.

 

Per poder presentar el vostre projecte d'intercanvi a la xarxa de cinemes, haureu de completar el formulari. Abans d'emplenar-lo, haureu de contactar amb el cinema amfitrió per assegurar-vos que l'intercanvi és possible. Un cop emplenat, haureu d'enviar-lo a Adrian Preda (coordinador del projecte) al següent correu electrònic: apreda@europa-cinemas.org 

Aquest programa té continuïtat durant tot l'any, i l'ajuda s'assigna segons l'ordre d'arribada.

Des de l'organització poden ajudar-vos a trobar el cinema més d'acord al vostres perfil, d'acord amb les àrees que us agradaria desenvolupar.