• Imprimeix

Inscripcions obertes per al Connecting Cottbus, el mercat de coproducció Est-Oest del Festival de Cinema de Cottbus

09/07/2018 14:07
20180709_connecting cottbus

Connecting Cottbus (COCO), que se celebrarà del 8 al 9 de novembre a Cottbus (Alemanya), seleccionarà deu projectes de llargmetratge en desenvolupament per a la seva secció Coco Pitch i cinc films en producció / postproducció per a la seva secció Coco Work in Progress (WiP).

Compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA. 

Els projectes o pel·lícules, que es presentaran a una audiència de professionals del sector, han de tenir una connexió amb Europa de l'Est en temàtica o en context de producció.

Els projectes seran presentats en pitchings pels seus dos representants (productor i director / autor) davant d'una audiència potencial de coproductors, agents de vendes internacionals, commissioning editors, distribuïdors, representants de fons per a la cinematografia i altres financers.

Durant el cocoLab, tots els representants dels projectes rebran coaching abans del pitching. Per aquesta raó, formaran part d'un programa de mentoria realitzat a mida amb financers, productors, especialistes de desenvolupament de guió etc. Al dia següent es duran a terme reunions one-to-one entre els esmentats productors / directors / autors dels projectes i els socis potencials. En tots dos dies, es realitzaran també panels de discussió, tallers i conferències que exploraran els temes recents que envolten i afecten la indústria cinematogràfica europea.

Elegibilitat Coco Pitching:

Projectes de llargmetratge de ficció de mínim 75 minuts.

Projectes en desenvolupament o en etapes de finançament.

Projectes que cerquen vendes, finançament, socis de distribució o ser una coproducció internacional.

Amb un productor vinculat al projecte.

L'esmentat productor resideix a a Europa de l'Est, Europa Central-Est o Europa Sud-est o el projecte té un tema o una connexió amb aquestes zones.

  

Elegibilitat Coco Work in Progress:

Pel·lícules (llargmetratges) de ficció de mínim 75 minuts.

Pel·lícules no completades i que tinguin la seva premiere després de Connecting Cottbus 2018.

Pel·lícules que no disposin encara d'agent de vendes.

El productor de la pel·lícula resideix a a Europa de l'Est, Europa Central-Est o Europa Sud-est o la pel·lícula té un tema o una connexió amb aquestes zones.

 

Data límit: 18/07/2018 (pels projectes en desenvolupament)

                 22/08/2018 (pels films en producció/post producció)