• Imprimeix

Convocatòria de propostes en el camp de la producció de notícies impulsades per dades

03/07/2018 11:07
20180703_noticies impulsades dades

La present convocatòria té com a objectiu augmentar la informació sobre qüestions europees des d'un punt de vista paneuropeu. Per fer-ho, es vol estimular la producció de continguts innovadors a través d'investigacions i visualitzacions basades en dades, de la mateixa manera que també es vol estimular la distribució d'aquests continguts a tants ciutadans de la UE com sigui possible.

D'acord amb aquest objectiu, els sol·licitants han de descriure les seves propostes pel que fa a la producció de continguts (augment de la cobertura) i a la distribució de contingut (augment de l'abast).

  • Objectiu 1: producció de contingut

Aquesta convocatòria pretén augmentar la producció de contingut que s'adhereix als principis d’independència, professionalisme i alta qualitat, i que utilitza les noves tecnologies per maximitzar el públic.

Els resultats esperats inclouen una major cobertura dels assumptes de la UE en termes de volum i qualitat. El contingut d'aquesta "major cobertura" dependrà de l'elecció editorial dels sol·licitants. Les propostes són lliures per indicar si l'enfocament serà sobre notícies d'última hora i/o sobre informes més detallats sobre els assumptes actuals.

  • Objectiu 2 - Distribució del contingut.

Per arribar a un nombre màxim d'audiències, aquesta convocatòria té com a objectiu la màxima difusió del contingut als mitjans de comunicació a tota la UE. Per fer-ho, les propostes han de contenir un pla de divulgació clar i el procés de producció del contingut ha de tenir en compte les necessitats dels socis i socis potencials des del principi.

Els resultats esperats inclouen l'augment dels informes sobre assumptes de la UE per mitjans nacionals i regionals a tota la UE, des d'una perspectiva paneuropea i/o comparant diferents punts de vista des d'Europa

 

Pressupost: 1.9M € | Data Límit: 25/09/2018