• Imprimeix

Licitació d’ajuda preparatòria a la Comissió Tècnica d’Organismes Modificats Genèticament de l’EFSA

02/07/2018 14:07
20180702_organismes modificats

L'objectiu d'aquest procediment de contractació és celebrar un contracte marc de 4 anys. El contracte marc s'implementarà mitjançant contractes específics o ordres de comanda on es determinaran les condicions específiques per a la realització de la missió individual.

Aquest licitació es divideix en els 2 lots següents:

  • Lot 1: Ajuda preparatòria per a l'avaluació estadística de l'anàlisi comparatiu de proves de camp de plantes modificades genèticament. 

Amb un pressupost de 160.000 €, el propòsit del Lot 1 és proporcionar suport estadístic a la Comissió Tècnica d'Organismes Modificats Genèticament de l'EFSA (Autoritat Europea de Salut Alimentària) respecte a l'anàlisi de dades recopilades en les proves de camp per a la caracterització composicional, agronòmica i fenotípica de plantes modificades genèticament. 

  • Lot 2: Ajuda preparatòria per a l'avaluació d'estudis de toxicitat de suport a les avaluacions de seguretat d'aliments i pinsos modificats genèticament. 

Amb un pressupost de 140.000 €, el propòsit del Lot 2 és donar suport a la Comissió Tècnica d'Organismes Modificats Genèticament de l'EFSA comprovant l'adhesió dels assaigs de toxicitat a marcs normatius i estàndards metodològics.

 

Pressupost: 300.000 € | Data Límit: 09/08/2018