• Imprimeix

Oberta la convocatòria pel Film Spring Workshop

25/06/2018 14:06
20180625_film spring workshop

El programa de formació internacional i interdisciplinari Film Spring Workshop, centrat en oferir una educació audiovisual integral i orientada al futur, ha obert la convocatòria de l'edició de 2018, que tindrà lloc a Cracòvia (Polònia), del 17 al 26 d'octubre de 2018.

Film Spring Workshop és perfecte per a cineastes que desitgen experimentar i millorar la seva capacitat visual de narrativa, així com provar nous formats i aprendre noves tecnologies. Es tracta d’un programa que reflecteix l'enfocament pràctic i l'aventura que suposa introduir-se en el futur de la indústria audiovisual.

Amb el suport de mestres, els participants poden desenvolupar els seus projectes tot utilitzant l'última tecnologia dins un grup especialitzat de la seva elecció: VR & AR, documental, animació, anunci, vídeo musical, narració interactiva, escriptura de guió, previsió en llargmetratges, nous models de producció, imatges generades per ordinador, edició moderna, Selfie TV o cinema per a web, entre altres.

La formació ofereix conferències i tallers impartits per premiats professionals de la indústria, entre els quals s'inclouen guanyadors de l'Oscar. Al Taller de Film Spring també es duen a terme projeccions de pel·lícules seleccionades i premiades, discussions amb els seus creadors, trobades amb cineastes reconeguts, tutories personalitzades i proves amb noves tecnologies.

Gràcies a diverses institucions de finançament, la quota de participació és de només 80 euros. Els àpats, l'allotjament i les despeses de viatge no estan cobertes en aquesta quota.

La convocatòria s'adreça a representants de totes les professions de la indústria d'arreu del món; El programa dóna la benvinguda a joves debutants o emprenedors, graduats en cinema i art, així com a professionals experimentats que vulguin treballar en el sector audiovisual.

 

Data Límit: 05/10/2018