• Imprimeix

Convocatòria de propostes per implementar l’acció d’intercanvis i mobilitat en l’esport

11/06/2018 12:06
20180611_mobilitat esport

L'objectiu general de la present convocatòria és oferir al personal de les organitzacions esportives (l'entorn dels atletes) la possibilitat de millorar les seves competències i qualificació, així com d'adquirir noves habilitats mitjançant la mobilitat formativa, passant una temporada a un país estranger (dins i fora de la UE).

L'objectiu més específic és donar suport a la mobilitat i els intercanvis esportius alhora que es promou la dimensió internacional de l'esport. Les oportunitats de mobilitat formativa en aquest tema podran oferir-se a:

 

  • Entrenadors i altre personal de les organitzacions esportives (inclosos els voluntaris), vinculats a l'esport professional;
  • Entrenadors i altre personal de les organitzacions esportives (inclosos els voluntaris), vinculats a l'esport amateur.

L'acció s'executarà mitjançant quatre partides diferents:

  1. Cooperació amb els Balcans Occidentals
  2. Cooperació amb l’Associació Oriental
  3. Cooperació amb Amèrica Llatina
  4. Cooperació amb Àsia

Es preveu el finançament d’aproximadament cinc projectes, per tal que aquests siguin admissibles, hauran de presentar-los sol·licitants que compleixin els requisits següents:

  • Ser una organització pública o privada amb personalitat jurídica, dedicada de forma activa als esports i l'activitat física i que organitzi activitats en aquests àmbits.
  • Tenir la seva seu social a un dels vint Estats membres de la UE.

 

Pressupost: 1.2M € (240.000 € per projecte)| Data Límit: 26/07/2018