• Imprimeix

Convocatòria per participar al Cartoon Forum 2018

11/06/2018 12:06
20180611_cartoon forum

Creat al 1990, Cartoon Forum és un esdeveniment únic que se centra en les sessions de pitching de projectes de televisió pre-seleccionats, on els productors d'animació poden trobar socis transfronterers i accelerar els acords financers.

Les sessions de pitching són l'element central del fòrum; cada projecte es presenta en 30 minuts a tots els socis potencials reunits a la mateixa sala, i al voltant d’aquestes sessions, el fòrum crea oportunitats per fer networking.

Gairebé totes les emissores europees i els principals grups d'inversió en mitjans de comunicació assisteixen anualment al Fòrum Cartoon per obtenir una vista prèvia dels últims projectes d'animació per a la televisió i triar els èxits futurs. De mitjana, més d'un de tres projectes presentats al Cartoon Forum aconsegueix finançar-se i entrar en producció.

Els productors poden presentar un projecte de televisió (sèrie o TV especial) en desenvolupament, amb un mínim de 26 minuts i les següents condicions:

  • més enllà de l'etapa del concepte, bastant polit i desenvolupat
  • encara sense tot el finançament

El Cartoon Forum compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA i tindrà lloc a Toulouse (França) entre el 10 i el 13 de setembre de 2018.

 

Data Límit: 29/06/2018