• Imprimeix

Inscripcions obertes per a la formació MEDIA SeriesLab 2019

08/06/2018 10:06
20180608_torino film lab

TorinoFilmLab organitza la tercera edició de la formació SeriesLab 2019, un programa anual adreçat a desenvolupar projectes de sèries de TV innovadors i de gran projecció internacional en una fase de desenvolupament inicial.

El programa, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, està obert als guionistes i directors europeus (opcionalment productors) que treballen en projectes de sèries de televisió inèdits. 9 projectes podran participar en un curs intensiu de 6 mesos de durada organitzat al voltant de 3 tallers residencials (desembre 2018, febrer 2019 i maig de 2019) i dues sessions on-line.

El programa està obert tant a conceptes originals com a adaptacions; en aquest segon cas l'equip ha d'haver assegurat els drets del llibre o d'altres treballs sobre els quals es basa la sèrie.

Els candidats han d'enviar un concepte per a una sèrie llarga i de diverses temporades (almenys 6 episodis entre 26 i 59 minuts), sense cap tipus de gènere, tonalitat ni restricció de contingut.

El Lab segueix tot el procés de creació d'un projecte de sèrie televisiva, tot oferint el suport de tutors altament qualificats i d'story editors, des de la generació d'idees i l'estructuració del material, fins a la presentació final davant dels principals actors clau de la indústria de la televisió internacional, durant el Fòrum Europeu de Projectes i Talents a Lille (França).

Data Límit: 06/07/2018