• Imprimeix

Convocatòria per participar en els Falling Walls Lab Marie Sklodowska-Curie Actions

05/06/2018 13:06
20180605_falling walls lab

Falling Walls és una plataforma internacional única per a líders del món de la ciència, els negocis, la política, les arts i la societat.

Inspirat en la caiguda del mur de Berlín de 1989, la temàtica de totes les trobades de Falling Walls és: Quines parets cauran properament? Fomentant, així, el debat sobre recerca i innovació i promovent les últimes troballes científiques entre un ampli públic de tot el món.

El Falling Walls Lab, en particular, és un fòrum internacional per a la propera generació de destacats innovadors i pensadors creatius. El seu objectiu és promoure idees excepcionals i connectar científics i empresaris prometedors de tots els àmbits a nivell global.

Cada any, les institucions acadèmiques són convidades a allotjar el seu propi laboratori de Falling Walls i mostrar la qualitat, la diversitat i la passió de les ments més innovadores de la seva regió. Els participants tenen l'oportunitat de presentar el seu treball de recerca, model de negoci o iniciativa, davant d’un jurat format per experts de l'àmbit acadèmic i empresarial i el públic, en 3 minuts cadascun. Els 100 finalistes són convidats al Lab Final a Alemanya al mes de novembre per presentar els seus treballs davant un jurat distingit

Tots els finalistes guanyen un bitllet per assistir a la Conferència de Falling Walls, on es troben amb els revolucionaris del món de la ciència, els negocis i la formulació de polítiques. Els tres guanyadors del Lab Final reben el títol de "Falling Walls Young Innovator of the Year" i tornen a plantejar la seva idea una vegada més en la gran etapa de la Conferència Falling Walls.

Requisits de participació:

  • El sol·licitant té un títol de llicenciat amb no més de deu anys.
  • El sol·licitant té un títol de màster amb no més de 7 anys.
  • El sol·licitant té un doctorat amb no més de 5 anys.
  • Els postdocs i estudiants que actualment estan matriculats a la universitat també són aptes per presentar-se.

 

Data Límit: 25/09/2018