• Imprimeix

Oberta la competència mundial de la UE per al millor projecte Civic Tech!

01/06/2018 09:06
20180601_civic tech

CivicTech4Democracy és la competició mundial de la UE per celebrar el Dia Internacional de la Democràcia i que mostra la innovació democràtica de Citizens for Citizens en tot el món.

Cada dia, els ciutadans inventen noves maneres d'apropar la democràcia a la gent. CivicTech4Democracy recompensarà els projectes que han utilitzat amb èxit eines digitals per avançar en la democràcia i que s’hagin implementat en algun moment entre el 2010 i el present.

Aquest concurs està dissenyat i gestionat pel projecte d’assistència tècnica “Supporting Democracy”, que està finançat pel programa “Instrument Europeu per a la Democràcia i els Drets Humans” (EIDHR).

Per participar en aquest concurs s’han de complir els següents requisits:

  • Ser treballador d’una ONG, blogger, tecnòleg cívic, activista de base, defensor dels drets, acadèmic o qualsevol persona que hagi utilitzat eines digitals per avançar en la democràcia i servir al bé públic;
  • Tenir un projecte que s’hagi implementat amb èxit entre el 2010 i actualment;
  • Que el projecte tingui transparència, participació i/o responsabilitat avançada en un país que no pertany a l'OCDE.

Tots els participants hauran d’elaborar un petit vídeo (d’uns dos minuts) sobre el seu projecte i penjar-lo per tal d’aconseguir tants vots com sigui possible.

El 10 d’agost s’anunciaran els sis projectes guanyadors i 14 de setembre de 2018 tindran l’oportunitat d’anar a Brussel·les per recollir el seu premi i presentar els respectius projectes.

 

Data Límit: 31/07/2018