• Imprimeix

Convocatòria de propostes per projectes sobre implementació de bones pràctiques per promoure la salut

01/06/2018 11:06
20180601_bones practiques salut

La present convocatòria correspon al sac de finançament "beques per a projectes" que s’insereix en el marc del Tercer Programa per a l'acció de la Unió en l'àmbit de la Salut (2014-2020).

La Convocatòria A dins aquest sac de finançament té com a objectiu la implementació de bones pràctiques per promoure la salut, prevenir malalties no transmissibles i reduir les desigualtats en salut.

El Grup directiu sobre promoció de la salut, prevenció i gestió de malalties no transmissibles (SGPP), ha seleccionat dues bones pràctiques de rellevància per transferir-les del "propietari" a altres estats membres/països participants del Tercer Programa de Salut.

A aquest efecte, la present convocatòria (A) de propostes hauria de facilitar la transferència de les següents dues bones pràctiques seleccionades:

  • Topic 1. Transferència de la iniciativa sobre Prescripció de l'Activitat Física Sueca a altres països 

Les propostes haurien de descriure com es desplegarà el concepte PPA als estats membres participants, inclosa la participació de les autoritats responsables (aquelles que poden implementar PPA a nivell dels sistemes de salut) i el seu compromís garantit amb l'objectiu d'assolir el més sostenible i possible desplegament de la pràctica al final del projecte. Es suggereix que el projecte tingui una durada de fins a 3 anys. 

Pressupost: 1.350.000 €

  • Topic 2. Transferència del programa italià CARDIO 50 a altres països 

Les propostes haurien de descriure com es desplegaran les principals accions del programa CARDIO 50 a les àrees seleccionades dels estats membres participants, incloent com participaran les autoritats responsables i el seu compromís garantit amb l'objectiu d'assolir el més sostenible i possible desplegament de la pràctica al final del projecte. Es suggereix que el projecte tingui una durada de fins a 3 anys. 

Pressupost: 1.000.000 €

Aquesta convocatòria està finançada a través del 3r Programa de Salut de la Unió Europea.

 

Pressupost: 2.350.000 € | Data Límit: 13/09/2018