• Imprimeix

Oberta la convocatòria per participar en el Programa Global de Lideratge Cultural

18/05/2018 09:05
20180518_programa global lideratge cultural

L’objectiu principal del Programa Cultural de Lideratge Cultural (GCLP) és donar suport als joves gestors culturals emergents a l'escena internacional i procedents dels 10 socis estratègics de la Unió Europea, així com dels Estats membres de la UE, en el desenvolupament i enfortiment de les seves habilitats de lideratge cultural.

Per la tercera edició del GCLP, es busca a destacats gerents culturals de Brasil, Canadà, Xina, Japó, Índia, Mèxic, Rússia, Sud-àfrica, Corea del Sud i els EUA (3 participants de cadascun d'aquests 10 països), així com dels 28 estats membres de la Unió Europea (10 participants, cadascun d'un país de la UE diferent).

Els participants del GCLP 2018 hauran de provenir de diferents àmbits de la pràctica cultural rellevant en els seus respectius països i hauran de representar sectors especialment interessats en assolir el seu treball a nivell mundial.

Si ets un jove gerent/practicant cultural que busca desenvolupar i enfortir les seves habilitats de lideratge cultural i tens ganes de formar part d'una xarxa internacional creixent de joves professionals culturals, aquesta és una bona oportunitat.

Les activitats del GCLP tractaran, entre altres coses, les pràctiques empresarials d'establir intercanvis culturals sostenibles, generar col·laboracions a llarg termini basades en contactes entre persones i participar en processos productius de co-creació. Els participants gaudiran d’una experiència de networking internacional en un marc d'aprenentatge pràctic i fàcil.

Aquesta edició del GCLP tindrà lloc a Amsterdam, Holanda, del 27 d'octubre al 2 de novembre de 2018. El viatge, l'allotjament i el menjar estan coberts per la Plataforma de Diplomàcia Cultural.

 

Data Límit: 14/06/2018