• Imprimeix

Ajuts per a mesures d'informació en l'àmbit de la política de cohesió

17/05/2018 15:05
20180517_mesures-informacio-politica-cohesio-

La DG REGIO publica una convocatòria per a comunicar i fer difusió de la política regional de cohesió de la Unió Europea.

Els objectius de la convocatòria són:

-Promoure i afavorir una millor comprensió del paper que exerceix la política de cohesió de la UE a l'hora de recolzar a totes les regions de la UE.

- Donar a conèixer en major mesura projectes finançats per la UE, especialment a través de la política de cohesió, i del seu impacte en la vida dels ciutadans.

- Difondre informació i estimular un diàleg obert sobre la política de cohesió, els seus resultats, el seu paper en el que es refereix a donar resposta a les prioritats polítiques de la UE i el seu futur.

- Fomentar la participació ciutadana en assumptes relacionats amb la política de cohesió i encoratjar la participació de els ciutadans en l'establiment de prioritats per al futur d'aquesta política.

 

Són candidats admissibles:

- els mitjans de comunicació o les agències de notícies (televisió, ràdio, premsa escrita, mitjans en línia, nous mitjans de comunicació o combinacions de diferents mitjans);

- les organitzacions sense ànim de lucre;

- les universitats i institucions d'educació;

- els centres de recerca i grups de reflexió;

- les associacions d'interès europeu;

- les entitats privades;

- les autoritats públiques (nacionals, regionals i locals), amb l'excepció de les autoritats responsables de la

aplicació de la política de cohesió.

 

Els candidats que van participar en la convocatòria del 2017 són admissibles amb independència del resultat de la seva sol·licitud anterior.

 

Pressupost: 5.000.000,00€  |  Data límit: 28/06/2018

Data límit: 28/06/2018