• Imprimeix

Atlàntida Film Fest obre la convocatòria de Mallorca Talents Lab

15/05/2018 09:05
20180515_mallorca talent lab

Atlàntida Film Fest ha posat en marxa, amb la col·laboració d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya, la primera convocatòria de Mallorca Talents Lab, un espai que permetrà a 6 guionistes desenvolupar el seu projecte cinematogràfic, sota la tutela de diversos experts del sector.

El programa té per objectiu orientar els participants en el procés de desenvolupament i escriptura del guió per aconseguir el millor projecte possible de llargmetratge i estrènyer llaços entre joves creadors i professionals ja consolidats.

 

La convocatòria està oberta a persones, professionals o no, que compleixin amb els següents requisits:

  • Tenir entre 18 i 35 anys
  • Nacionalitat espanyola
  • Amb un llargmetratge de ficció per desenvolupar

Entre tots els treballs presentats, un comitè seleccionarà els 6 millors projectes. El taller es realitzarà simultàniament a la celebració del festival a Mallorca, del 25 al 28 de Juny de 2018 a Can Balaguer. El període de formació és 100% gratuït.

El Festival convida al Lab als creadors dels 6 projectes seleccionats, tot cobrint els costos de desplaçament i allotjament a l'illa (màxim 2 persones per projecte. Les dietes i desplaçaments interns no estan inclosos). El taller estarà impartit pel prestigiós analista i assessor de guió, Miguel Machalski, qui ha treballat amb destacats directors com Clint Eastwood, Alejandro Amenábar o David Cronenberg. Al seu costat, María Zamora, productora executiva d'Avalon, treballarà amb els participants des del punt de vista de la producció i Olimpia Pont, que va estar lligada a la productora i agència de vendes internacionals, Coproduction Office, des del punt de vista de la distribució. El projecte guanyador rebrà un premi de 1.500 €.

Per participar-hi és imprescindible emplenar el formulari d'inscripció disponible al web de l'Atlàntida Film Fest. Acompanyant el formulari, caldrà enviar un vídeo de dos minuts com a màxim, tot explicant de forma eloqüent i creativa el projecte. Els guions, en castellà, hauran de tenir una extensió d'entre 40 i 120 pàgines (Font: COURIER, 12. Format PDF amb pàgines numerades. El nom del fitxer seguirà el següent format: Cognom1Cognom2_Nom.pdf).

Un cop emplenat el formulari cal enviar-lo, juntament amb el vídeo i el guió, al correu electrònic: talentlab@atlantidafilmfest.com amb l'assumpte: "I Convocatòria Atlàntida Talents 2018."

 

Data Límit: 21/05/2018