• Imprimeix

Obertes les inscripcions per participar al Mercat MIFA sota el paraigües de MEDIA Stands

10/05/2018 09:05
20180510_mercat mifa

Ja estan obertes les inscripcions per participar al mercat MIFA (del 12 al 15 de juny de 2018) del Festival Internacional de Cinema d'Animació d'Annecy, sota el paraigües de MEDIA Stands. 

El mercat MIFA és una cita imprescindible per al sector de l'animació, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, i aquesta és la primera vegada que Europa Creativa MEDIA ofereix la possibilitat d'assistir-hi sota el paraigües de MEDIA Stands.

Si ets una productora o una distribuïdora europea, ofereixes contingut europeu i compleixes els criteris d'elegibilitat, no perdis aquesta oportunitat de registrar-te per participar dins dels espais operats per MEDIA Stands en nom de l'Agència Executiva d'Educació, Audiovisual i Cultura de la Comissió Europea. Les places són limitades a 75!

Les empreses que volen inscriure-s'hi han de pertànyer a països participants de MEDIA i estan obligats a complir amb els criteris d'elegibilitat implicats en les preguntes del formulari de sol·licitud.

Les companyies europees seleccionades per tenir el seu espai als MEDIA Stands del MIFA tindran accés a moltes facilitats i serveis: tarifa d'acreditació amb descompte de 100 euros, espai per a reunions amb taules i cadires, recepció amb assistents internacionals, cafeteria gratuïta, connexió Wi-Fi i servei de missatgeria entre d’altres.

Per la seva banda,  MIFA sol comptar habitualment amb 3.000 acreditats, 430 compradors i distribuïdors i 660 expositors que representen a 74 països.

 

Data Límit: 31/05/2018