• Imprimeix

Tallers gratuïts per millorar projectes de llargmetratges de ficció i documentals de creació per presentar-los a ajuts MEDIA

10/05/2018 09:05
20180510_ajuts tallers llargmetratges

Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya col·labora amb el programa de formació Sources 2, tot oferint un script lab per a projectes de llargmetratges de ficció i documentals de creació per a cinema o televisió.

En aquesta edició, els projectes seleccionats es beneficiaran del taller per partida doble:

L’assessorament a càrrec del consultor Gualberto Ferrari, que donarà un feedback professional, suggerirà idees i consells pràctics sobre el desenvolupament del projecte en fase de guió.

Una sessió d’assessorament a càrrec del consultor Edgard Tenembaum, que donarà feedback, suggeriments i consells pràctics sobre el desenvolupament en la preproducció i fins al primer dia de producció.

L'objectiu de les sessions és millorar el contingut de projectes catalans en curs de cara a presentar-se als ajuts MEDIA. Cada sessió d’aquest assessorament amb els experts es realitzarà a l'oficina d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya i durarà dues hores. Podran venir un màxim de tres persones per part de la productora seleccionada (cada productora decidirà quins professionals vinculats al projecte seleccionat vindran a l'assessorament de continguts: guionistes, productors, story editors, directors, productors executius o caps de desenvolupament seran benvinguts). La presentació dels projectes es farà en castellà.

Aquesta activitat s’adreça exclusivament a empreses catalanes i a projectes catalans. La seu fiscal de la productora que sol·licita la sessió ha de ser a Catalunya i ha de tenir la majoria dels drets del projecte. Així doncs, només s'accepten sol·licituds de persones jurídiques, en cap cas de persones físiques.

Els projectes presentats han d’estar en fase de desenvolupament. Si el projecte ja es troba en fase de rodatge l’empresa serà penalitzada i haurà de fer-se càrrec de les despeses d’assessorament de l’expert.

Les sessions seran privades i confidencials, i pagades per Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya. Cal tenir en compte, però, que aquests assessoraments són un servei que ofereix Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, no una subvenció, i per tant no dona punts per a futures convocatòries d’ajuts MEDIA.

Les sessions amb Gualberto Ferrari es faran els dies 23 i 24 de juliol i els dies 13 i 14 de setembre de 2018 tindran lloc les sessions amb Edgard Tenembaum.

 

Data límit: 1/06/2018