• Imprimeix

SocialChallenges.eu, una plataforma online amb solucions innovadores per reptes socials i ambientals

07/05/2018 10:05
20180507_socialchallenges tercera convocatoria

La plataforma Social Challenges.eu pretén ser un mercat d’innovació social on tant administracions públiques com entitats privades o organitzacions del tercer sector poden publicar reptes socials i ambientals que requereixen d’una solució, i on emprenedors socials de tota Europa proposen solucions innovadores en resposta

La plataforma és una doble eina, ja que serveix als demandants i als proveïdors al mateix temps, posant-los en contacte per tal de què treballin conjuntament en la definició i implementació de la millor solució a una necessitat social. S’obre la via a noves relacions i col·laboracions entre empreses.

La plataforma busca donar visibilitat als reptes socials que afecten diferents regions i actors d’Europa, i que siguin replicables a tota Europa.

La forma de participar és creant-se un perfil a la plataforma i presentant les sol·licituds, en anglès, a la plataforma Social Challenges.

Es seleccionaran 81 sol·licituds que rebran una subvenció de 30.000€ cadascuna i sis mesos d'assistència de tutoria per convertir les solucions en realitat.

Cada repte que rebi almenys tres propostes de solució és susceptible de rebre una solució finançada.

Actualment, no hi ha cap experiència catalana.

 

Pressupost: 2.430.000,00€ (30.000,00€ per solució seleccionada)   |   Data límit: 15/07/2018

 

Data límit: 15/07/2018